ÖN ITT VAN:
Közlemény – Harangodi tározó és Kállai-főfolyás rekonstrukciója Gazdasági hírek Közéleti hírek Közlemények 

Közlemény – Harangodi tározó és Kállai-főfolyás rekonstrukciója

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Harangodi tározó és a Kállai-főfolyás rekonstrukciója c. beruházáshoz kapcsolódó eljárásokat a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében megvalósuló egyes vízgazdálkodási célú beruházásokkal összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról szóló 285/2016. (IX.21.) Korm. rendelet alapján nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánították.

A „Belvízcsatornák fejlesztés és rekonstrukciója” projekt keretében olyan beavatkozások valósulnak meg, melyek az éghajlatváltozás felszíni és felszín alatti vizekre gyakorolt káros hatásainak mérséklése érdekében a vízgazdálkodás helyzetének javítását, a vízhiányos időszakokban jelentkező vízigények kielégítését, valamint a természetes vízkészletek hasznosíthatóságának növelését szolgálják.

A közlemény megtekinthető Kemecse Városháza hirdetőtábláján (4501 Kemecse, Szent István utca 42.) 2017. augusztus 10. – 2017. szeptember 10. napjai között.

Az üggyel kapcsolatos dokumentáció nyomtatott példánya megtekinthető a Városházán, ügyfélfogadási időben. Részletes információért keresse Kelemen Róbert építésügyi ügyintézőt.

A közzététel időtartama alatt a tevékenység hatásaira vonatkozóan írásbeli észrevételt lehet tenni a Jegyzőnél vagy a környezetvédelmi hatóságnál.

Kozlemeny_2017,08,10

Kemecse, 2017. augusztus 10

 

Related posts