ÖN ITT VAN:
A Járási Hivatal és a Kormányablak ünnepélyes átadása Gazdasági hírek Közéleti hírek 

A Járási Hivatal és a Kormányablak ünnepélyes átadása

2018. szeptember 6-án ünnepélyes keretek között átadásra került a Járási Hivatal és a Kormányablak. Díszvendég volt: Dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Megtisztelte az ünnepséget Dr. Seszták Miklós kormánybiztos, Román István kormánymegbízott, a járás polgármesterei, hivatalvezetői.

Lipők Sándor, a város polgármestere, Molnárné Ferkó Rita hivatalvezető, Román István kormánymegbízott, valamint dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő valamennyien elismerően szóltak a beruházásról. Sok munkára és közös erőfeszítésre volt szükség ahhoz, hogy a 13 éve városi rangot kapott, 5 éve járási székhellyé lett Kemecsén átadhassuk ezt a modern, minden tekintetben jól felszerelt, XXI. századi igényeket kielégítő, a megye legkorszerűbb és leggyorsabb informatikai rendszerével büszkélkedő, e-kulccsal nyíló járási hivatalt, illetve kormányablakot. Kiemelték: a közigazgatásnak nem intézni kell az ügyeket, hanem elintézni, meg kell tennie mindent, amit az állampolgárokért megtehet. A Magyary Program 2011-es bevezetésének az volt a célja, hogy közelebb vigye a polgárokhoz az állami szolgáltatásokat, felhasználva ehhez a modern tudást, a technikai vívmányokat is.

Az esemény moderátora Tarczy Gyula volt.

Molnárné Ferkó Rita Járási Hivatalvezető Asszony köszöntője.

 

Lipők Sándor polgármester ünnepi beszéde.

Dr. Seszták Miklós kormánybiztos ünnepi gondolatai.

Román István kormánymegbízott ünnepi beszéde.

Aranyosi Ervin: Egy élhetőbb világért című versét Pokoraczkiné Petró Renáta adta elő.

Dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter avató beszéde.

Lipők Sándor városunk polgármestere Dr. Seszták Miklós kormánybiztos úrral, Román István kormánymegbízott úrral és Dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter úrral elvágta a nemzeti színű szalagot. 

Az épületet szentelték és áldást mondtak: Szalkó Károly református lelkész, Tamás László római katolikus plébános és Szabados Viktor görög katolikus parókus. 

 

Az épület megtekintése.

Related posts