ÖN ITT VAN:
Hagyományőrző és értékteremtő nap Kemecsén Közéleti hírek Kulturális hírek 

Hagyományőrző és értékteremtő nap Kemecsén

Hagyományőrző és értékteremtő napot rendeztünk 2019. szeptember 14-én, mely a vidékfejlesztési program támogatásával valósult meg, a “helyi akciócsoportok együttműködési tevékenységének elősegítése és megvalósítása” című felhívás alapján elnyert projekt keretében.

Gazdag programsorozat részesei lehettünk: Volt sportrendezvény, egészséges életmódra figyelés, zenés-táncos fellépés. A vidámpark és a Királyvendéglátás a kellemes időtöltést szolgálta.

Az iskola 50 éves jubileumi műsora nagy tetszést aratott. E jeles alkalomból “Kemecséért” kitüntető díjat adtak át, melyet Lipőkné Papcsák Anita intézményvezető vehetett át.

A termékbemutatók, a kóstolás és vásárlás lehetősége nagy élmény volt a jelenlévők számára. Köszönet jár a Bodó hús, a Perec Bt., az Aranyeső Klub, Négyesi Istvánné részére, Gégény és Ófehértó csapatának valamint az Óvoda kézműves foglalkozásáért és a gyerekek szerepléséért.

Hagyomány a városi főzés Hegyes László vezetésével, aminek nagyon örültek az érdeklődők.

A helyiek zenés-táncos fellépését, a gégényi néptáncegyüttest nagy taps fogadta. A sztárvendégek ismeretsége révén szép számú közönség volt.

Köszönjük az elismerő szavakat a szervezésért és mindazok munkáját, akik a nap folyamán hajnaltól éjfélig talpon voltak, illetve akik az utómunkálatokban segédkeztek!

Továbbra is “Együtt Kemecséért!”
 

Related posts