ÖN ITT VAN:
Újfehértón ülésezett Szabolcs- Szatmár- Bereg Megye Közgyűlése Egyéb 

Újfehértón ülésezett Szabolcs- Szatmár- Bereg Megye Közgyűlése

December 10-én dr. Hosszú József meghívásának eleget téve kihelyezett közgyűlést tartott Szabolcs- Szatmár- Bereg Megye Közgyűlése Újfehértón.

A testület a közgyűlést megelőzően közmeghallgatást tartott, ahol a jelenlévő érdeklődők feltehették kérdéseiket a közgyűlés elnöksége, illetve képviselői számára. A napirendi pontok között olyan fontos témák szerepeltek mint például a MÁV Zrt. tájékoztatója, a közgyűlés Szervezeti és Működési Szabályzatának rendelet megalkotása, nemzetközi projektek elfogadása. Városunk első embere a napirendi pontok kapcsán frakcióvezetőként több témához is hozzászólást fogalmazott meg a testület tagjaihoz.

A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Települési Szilárdhulladék-gazdálkodási Program megvalósításának helyzetével kapcsolatban Lipők Sándor Kemecse polgármestere javaslattal élt a közgyűlés felé a hulladékgazdálkodás terén az RFID rendszer bevezetését illetően. Az Európa szerte elterjedt rendszer segítségével a belső logisztikai folyamatok és munkahelyi műveletek akár egyedi  mélységben követhetőek a szemétszállítás és hulladékgazdálkodás területén is, csökkentve ezzel az adminisztrációs terheket.

Related posts