ÖN ITT VAN:
Lakossági tájékoztató eletromos és elektronikai hulladék gyűjtéséről Közéleti hírek Közlemények 

Lakossági tájékoztató eletromos és elektronikai hulladék gyűjtéséről

A 2020. évtől bevezetett házhoz menő lomtalanítás keretében nincs lehetőség arra, hogy a lakosságnál keletkezett kiselejtezett elektromos és elektronikus berendezések hulladékait az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. elszállítsa az ingatlanokról. Ezért a Társaság a lakosság igényeihez igazodva lehetőséget biztosít arra, hogy a feleslegessé vált elektromos és elektronikus berendezéseket begyűjtse az erre célra kihelyezett konténerek segítségével.

A konténerek a Lakosság részére 2021. június 18. napjától (péntektől) 2021. június 20. napjáig (vasárnapig) lesznek elérhetőek az alábbi helyeken:

  • 1 db konténer a Szent István utca és az Árpád utca közötti parkoló végén kerül elhelyezésre
  • 1 db konténer a Kossuth utcai Zsadány iroda mellett lesz megtalálható.

 

A konténerekbe bekerülhet (a teljesség igénye nélkül): különböző háztartási nagygépek: fagyasztók, tűzhelyek, sütők, főzőlapok, mikrohullámú sütők, valamint különböző háztartási kisgépek, porszívók, kenyérpirítók, hajszárítók, mérlegek, továbbá információs és távközlési berendezések, számítástechnikai eszközök, notebookok, nyomtatók, fényképezők, és videókamerák.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a hulladéknak szánt elektromos és elektronikus berendezéseiket a fenti időpontokban és helyszínek valamelyikén szíveskedjenek elhelyezni!

Kemecse Város Önkormányzata

Related posts