ÖN ITT VAN:
Kemecse szépkorú polgárának köszöntése Közéleti hírek Kulturális hírek 

Kemecse szépkorú polgárának köszöntése

2023. november 14-én Kemecse Város Önkormányzata nevében tisztelettel és örömmel köszöntöttük Hajdu Lajost 90. születésnapján a Kemecsei Református Egyházközség Répásy Mihály Szociális Gondozási Központban, a Szent István utca 59. szám alatt.

Lajos bácsi Vasmegyeren született 1933-ban. Heten voltak testvérek. Vasmegyeren és Nyírbogdányban járt iskolába. Már fiatal korában dolgozni kezdett és a munka határozta meg mindennapjait. Dolgozott a Vízügyi Igazgatóságnál, valamint a TITÁSZ-nál, ahonnan aztán nyugdíjba ment. Nyugdíjas éveit sokáig kertészkedéssel, kedvtelésből tartott állataival foglalatoskodva töltötte.

Fiatalon ismerte meg feleségét, Juliannát, akivel 1960-ban kötöttek házasságot, már Kemecsén. Házasságukból két gyermekük született, Lajos és Julianna. Nagy fájdalomként élte meg, hogy 2010-ben, 50 évi házasság után elvesztette feleségét. Vigaszt számára a négy unokája és jelenleg egy dédunokája jelenti. Mindennapjait a helyi idősek otthonában tölti, ahol nagy szeretetben gondozzák.

Lajos bácsi részére Lipők Sándor polgármester úr átadta Orbán Viktor miniszterelnök úr által aláírt emléklapot, valamint egy csokor gyönyörű virággal köszöntötte az Ünnepeltet.

Születésnapja alkalmából köszöntötték továbbá Őt családtagjai, Szalkó Károly István református lelkész úr, valamint az idősek otthonának Intézményvezető Asszonya, munkatársai, és az ott lakók.

További szép és boldog éveket kívánunk, melyet egészségben és szeretetben töltsön el rokonai, barátai körében!

Related posts