ÖN ITT VAN:
Új bölcsőde átadása Közéleti hírek Kulturális hírek 

Új bölcsőde átadása

“Áldás Békesség! Tisztelt Vendégek, Kedves Szülők és Kollégák! Nagy örömmel ünnepeltük az új református bölcsőde átadását, amely egy hosszú és gondos tervezés és kivitelezés eredménye. 

Ez az esemény nemcsak a bölcsőde, hanem az itt nevelkedő gyermekek és a szülők számára is jelentős mérföldkő. Ez a helyszín mostantól otthont nyújt majd a gyermekeknek, biztonságot és fejlődési lehetőséget adva nekik.

Az új református bölcsőde kiemelkedő fontossággal bír közösségünkben. Ez egy olyan intézmény, ahol a gondoskodás és a nevelés mellett a vallási tartalom is helyet kap, és törődést nyújt az apróságoknak, miközben lehetőséget teremt számukra a fejlődésre és a kreativitás kibontakoztatására. Itt a gyermekek nemcsak szeretetteljes környezetben növekedhetnek és fejlődhetnek, de megismerkedhetnek a keresztény értékekkel, az imádság és a tisztelet gyakorlásával.

A bölcsőde építésekor és berendezésekor mindent megtettünk annak érdekében, hogy egy stimuláló, biztonságos és örömteli környezetet hozzunk létre. Itt a gyermekek felfedezhetik a világot, játszhatnak, tanulhatnak és barátságokat köthetnek. 

Az oktatás és a nevelés terén kiváló szakemberek fogják támogatni a gyermekek fejlődését mind testileg, mind szellemileg, és segítenek nekik az alapvető készségek kialakításában.

A református értékek mentén az erkölcsi alapok megerősítésére, a szeretet, a tisztelet és a közösség fontosságának megélésére ösztönözzük a gyermekeket. Az imádság és az egyszerű vallási versek beépítése mindennapi tevékenységeinkbe segítünk, hogy a gyermekek megtapasztalhassák és megérthessék a hit és a vallás jelentőségét.

Ez az átadás alkalom arra is, hogy köszönetet mondjunk mindazoknak, akik részt vettek ebben a projektben, valamint az Egyháznak, amely támogatást nyújtott. Kiemelném az építészeket, a kivitelezőket és mindenkit, aki hozzájárult ahhoz, hogy ez az épület valóra váljon. Köszönjük a befektetett időt, energiát és elkötelezettséget!

Külön köszönetet szeretnék mondani a szülőknek, akik bíztak bennünk, és akik gyermekeiket nekünk bízzák. Ígérjük, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb gondoskodást és nevelést nyújtsuk a gyermeküknek. Készen állunk arra, hogy együttműködjünk önökkel és biztosítsuk, hogy itt a Református Tipegő bölcsődében minden gyermek szeretettel és figyelemmel lesz körülvéve. Örömmel várjuk az új kezdeteket, az új kapcsolatokat és a boldog pillanatokat, amelyeket ez a bölcsőde hoz majd az életünkbe.”

                             
                         
                             
                                

Related posts