ÖN ITT VAN:

Hírek

2019. 08. 27.

Birtokba vették a biciklisek az új kerékpárutat

Alig egy hete adták át a kerékpárutat, és máris lelkes kerékpárosok vették birtokba a projekt szemléletformáló kampánya keretében rendezett bebiciklizés alkalmával. A program célja a kerékpározásra való figyelemfelhívás és a kerékpározás előnyeinek bemutatása mellett az, hogy a lakosok, civil szervezetek megismerkedjenek az új létesítmény következtében történt forgalmi rend változásokkal, bejárják az elkészült létesítményt. Az esemény megvalósításában segítséget nyújtottak a rendőrség és polgárőrség munkatársai, akik biztosították a forgalom irányítását a biztonságos közlekedés érdekében.   

2019. 08. 23.

Átadásra került az új gyalog és kerékpárút

2019. 08. 22-én sikeres műszaki átadás-átvétellel zárult a kerékpárút építése. A projekttel egy régóta várt álma vált valóra Kemecse lakosságának. A visszajelzések alapján a legtöbben elégedettek a megvalósult létesítménnyel, ami biztonságossága mellett egy esztétikus színfoltja is a kisvárosi településképnek.

Mindenkinek kellemes kerékpározást, és balesetmentes közlekedést kívánunk!

2019. 05. 15.

Jó ütemben halad a kivitelezés

A 2019. márciusban megkezdett kivitelezés nagyon jó ütemben halad a kedvező időjárásnak köszönhetően. A kivitelező nagy létszámú munkaerővel, és profi munkagépek segítségével hatékonyan, és látványosan végzi feladatát. A térkövezés Nyírbogdány irányából az Árpád utcáig elkészült, és Nyíregyháza irányából is a Rózsa Ferenc utcáig megvalósult. A többi helyszínen is várhatóan heteken belül megvalósul a térkő felület.

2019.03.29.

Elkezdődött a kerékpárút kivitelezése

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy megkezdődött a projekt keretében tervezett egyesített gyalog- és kerékpárút építése. A kivitelező tereprendezéssel, szintezéssel, és a nyomvonalba eső növényzet eltávolításával kezdi munkáját.

A kivitelezés időtartama alatt kérjük a lakók szíves türelmét és megértését. A kerékpárút megvalósítása hosszú idők óta közös igényünk. Bízunk benne, hogy a tervezett ütemezés tartható lesz, és 2019. őszén már biztonságos körülmények között nyílik lehetőség a gyalogos- és kerékpáros közlekedésre.