ÖN ITT VAN:

VP6-7.2.1-7.4.1.3-17

VP6-7.2.1-7.4.1.3-16

Kemecsei Arany János Általános Iskola konyhájának fejlesztése a korszerűbb étkeztetés jegyében

 

2019. június 26.

Befejeződött az iskola konyháját érintő eszközbeszerzés.

A projekt keretében olyan értékes konyhatechnológiai eszközök kerültek beszerzésre, amelyek megkönnyítik a konyha működését, biztosítják a minőségibb és hatékonyabb gyermek étkeztetést. A pályázatban hűtőszekrények, sütő gépek, több funkciós konyhai kisegítő gépek, tároló eszközök kerültek beszerzésre.

A konyha gyermekétkeztetési, és szociális étkeztetési feladatokat is ellát. Kiszolgálja az általános iskola tanulóit napi háromszori étkezéssel, és biztosítja az idősek otthonában ellátottak étkeztetését is.

A projekt 2019. júniusban fejeződött be, és a szeptemberi tanévkezdés már az új eszközök igénybevételével történik.

 

  1. július 18.

Kemecse Város Önkormányzata támogatásban részesült az általános iskola konyhája eszközeinek fejlesztésére. A projekt finanszírozása a Vidékfejlesztési Program keretében Magyarország Kormánya, és az Európai Unió támogatásával, 95%-os támogatás intenzitás mellett valósul meg.

A projekt adatai

  • Kedvezményezett neve: Kemecse Város Önkormányzata
  • pályázati felhívás neve, kódszáma: Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztése, közétkeztetés fejlesztése; VP6-7.2.1-7.4.1.3-16
  • a projekt címe: Kemecsei Arany János Általános Iskola konyhájának fejlesztése a korszerűbb étkeztetés jegyében
  • azonosító száma: 1846431791
  • a szerződött támogatás összege: 17.008.929 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 95%
  • a projekt tartalmának rövid bemutatása

A projekt keretében az általános iskola konyhájának eszköz ellátottsága kerül javításra modern, korszerű konyhatechnikai eszközök, tárgyak beszerzésével. A beruházás eredményeként az étkeztetés színvonalának emelkedését várjuk, amely könnyebb, hatékonyabb munkavégzést, kiszolgálást, és gazdaságosabb működést eredményez.

  • a projekt tervezett befejezési dátuma: A tervezett befejezés 2019. május 31.